Нашите приятели и партньори от “DevStyler.io са предприели много интересно проучване

...
Нашите приятели и партньори от “DevStyler.io са предприели много интересно проучване
Коментари Харесай

Заплати, топ компании, социални придобивки – проучване на родния IT пазар

Нашите другари и сътрудници от  “DevStyler.io ” са подхванали доста забавно изследване на родния IT пазар, което чакаме в брой #3 на списанието “DevStyleR ” и който ще бъде по-интересен от всеки път! През септември фокусът попада върху най-обсъжданата тематика в областта на софтуерната разработка – Гладът за фрагменти в IT сферата.

В специфичното си издание  “Пазарът на IT фрагменти от А до Я ” DevStyleR ще показа поредност от изследвания, изявленията, анкети, разбори и прогнози, свързани с настоящи тематики към опциите, които дават IT фирмите на своите експерти.

По тематиката ще събеседват топ мениджъри, опитни програмисти и други IT експерти, HR експерти, министри, кметове и преподаватели. Всички те ще търсят отговора на въпроса “Как една компания може да задържи един висококвалифициран и сполучлив кадър? ”

Но ние желаеме да чуем и вашето мнение! Включете се в националното изследване като попълните анкета! Отговорете на въпросите, свързани с вашата позиция и условия за работа. Подготвени са и готини награди благодарение на сътрудниците на самодейността:

3 билета за DevFest 3 билета за DevReach 6 тениски от Telerik Academy 5 книги по програмиране и тениски от SoftUni 5 билета за HackConf 5 билета за Java2Days 5 билета за CodeMonsters 5 билета за AI&SmartTech  1 билет за Bulgaria PHP Conference Комплект с неповторими и ултра свежи дарове от DevStyleR

Направете анкетата на DevStyler тук:

Към анкетата “Заплатите в софтуерния отрасъл ”

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР